Search

Våra tjänster

Allt inom fastighetsskötsel och lite till!

Om du någonsin kämpat med dålig fastighetsskötsel, då vet du hur viktigt det är med rätt samarbetspartners. Hos oss på Emis Fastighetsservice i Skåne lägger vi stor vikt på kompetens, flexibilitet och trygghet. Det viktigaste för oss är att du känner dig nöjd med vårt samarbete.

Alla tjänster vi erbjuder hos Emis Fastighetsservice

Den yttre fastighetsskötsel är det första man ser när man besöker fastigheten. Det är därför viktigt att den är välvårdad och välskött.

Med tiden tär slitage på byggnaden och detta måste tas hand om i god tid. Reparationer utförs i samband med allmän skötsel.

Vi rengör på djupet där det behövs. Högtryckstvätt av stenytor och andra stället som behöver mer än ytlig service.

Hos oss erbjuder vi allt inom ordinarie byggservice, har ni specifika behov så kan vi hjälpa till med planering, utförande och underhållsarbetet efteråt.

Ska ni renovera? Vi erbjduer allt ifrån tips och ideér till val av material och utförande i enlighet med kvalitet och gällande villkor för er fastighet.

Marmorino Veneziano är ett högkvalitativt naturligt kalkbaserat material, konstruerat för prestigefyllda dekorativa ytor i byggandet. En väldigt snygg finish till era lokaler.

Njut av vår professionella puts och låt oss ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs.

Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i hela Skåne

Se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avstängda. Vi står för material och utrustning för flyttstädningen.
Befintliga skador måste rapporteras.

Kontakta oss idag för professionell hjälp inom fastighetsskötsel

Emis Fastighetsservice i Skåne

Hos oss  lägger vi stor vikt på kompetens, flexibilitet och trygghet. Det viktigaste för oss är att du känner dig nöjd med vårt samarbete