Sök

Bygg & renovering

Vi utför det mesta inom byggservice, renoveringsprojekt och Marmorino Veneziano

Med tiden tär slitage på byggnaden och detta åste tas hand om för att situationen inte skall förvärras Vi utför ofta reparationer i medlemmarnas lgh i samband med allmän skötsel.
Vi kontaktar styrelsen vid större åtgärder samt anlitar hantverkare vid eventuella behov.

Bygga nytt, renovera eller inreda?

Bortsett från skötsel av era fastigheter så erbjuder vi även möjligheten att förbättra och förnya genom att bygga nytt eller renovera de delarna av fastigheten som är i behov. Det kan vara allt utomhus ifrån staket, bänkar, soptunnor, altaner, uteplatser och lekplatser. Till inomhus där vi gör renoveringar av badrum, diskbänkar, byte av vask, sätta lister m.m. Vi har en lång erfarenhet av snickeri och skulle jobbet vara för stort för oss så har vi alltid kompisar i branschen som ställer upp och hjälper till!

Vår värdegrund

Miljövänligt
Kvalitativt
Säkert
Hållbart
Noggrant
Sparsamt

Osäker på vad som behöver göras på fastigheten?

Vi kontrollerar vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Vi garanterar att jobbet utförs enligt högsta standard och med bästa möjliga produkter. Om du anlitar oss som din fastighetsskötare så kan du räkna med att vi tar oss an uppgiften med ett stort engagemang och ansvarstagande.

Fördelen med att välja oss som fastighetsskötare

Alla fastigheter behöver tas om hand – och på Emis Fastighetsservice har vi kompetensen att erbjuda kompetent fastighetsskötsel i Skåne. Kontaktar du oss så får du en drifttekniker som har stor kunskap och bred erfarenhet inom förvaltning av fastigheter.

Be om en offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert genom att fylla i formuläret.