Sök

Marmorino Veneziano

Marmorino Veneziano är ett högkvalitativt naturligt kalkbaserat material, konstruerat för prestigefyllda dekorativa ytor i byggandet

Det kännetecknas av dess höga glans, styvhet, som är mycket stabilt och lätt att underhålla.
Tack vare att materialen år så transparent som den är möjliggör det tillämpning av olika applikationstekniker, för att uppnå de olika effekterna av mörkare och lättare sfärer.
Som ger liv och djup åt marmor effekten.

Om produkten

Våra produkter präglas av hög stabilitet, hårdhet och effekten av marmor på väggen.

På grund av sin sammansättning av naturliga råvaror (kalk och marmor), kan muren efter bearbetning med våra material andas och tillåter inte att fukt bildas.

En av våra prioriterade produkter är:
MARMORINO VENEZIANO

Byggnadstekniska kvaliteter

Marmorino Veneziano är ett högkvalitativt naturligt kalkbaserat material, konstruerat för prestigefyllda dekorativa ytor i byggandet.

Det kännetecknas av dess höga glans, styvhet, som är mycket stabil och lätt att underhålla. Tack vare att materialen år så transparent som den är möjliggör det tillämpning av lämpliga applikationstekniker, för att uppnå de olika effekterna av mörkare och lättare sfärer.
Som ger liv och djup åt marmor effekten.

Marmorino är ett naturligt material, som är gjord av kalk och malen marmor. Den kännetecknas vid sin hårdhet och motståndskraft i fuktiga miljöer som det i den venetianska lagunen. Marmorino ska betraktas som en natursten vad
gäller vattentålighet.

Stucco Italiano, också kallad Italiensk puts uppnår ett antal klassiska och moderna effekter med marmorväggsconces

Historisk information

Marmorino Veneziano som material blev känt därför att ett stort antal kyrkor i Italien, präglades av sina vackra marmor detaljer som gjordes i Marmorino Veneziano. Detta material ger ett särskilt spektakulärt utseende till dess kyrkor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett brett utbud av material och teknik för vägg- och golvbeläggningar, som bygger på våra experters långvariga erfarenhet med materialen.

Förutom utseendet är det ekonomiska ögonblicket i planering och utförande av verk också mycket viktigt.

Främst säkerställer vi att resultaten på grundval av våra produkter är vackra, friska, stabila, och till ett rimligt pris.

Om vår erfarenhet med putsa med Marmorino Veneziano

Vårt varumärke grundades av italienska mästare i konsten att bygga utmärkt finish. Vars verksamhet, Stucco Italiano är baserat i regionen Veneto, nära Venedig – en region känd för sitt överflöd av arkitektoniska byggnadsverk med något av den rikaste, arkitekturen, i Italien.

Be om en offert för Marmorino Veneziano